Keurslager festival 2015Keurslager festival 2015
Proficiat Joëlle-EddyAlles was tot in de kleinste details in orde… en de catering lieten ze aan ons over. Uw feest kan ook in goede handen zijn zodat u meer tijd heeft om te genieten van uw feest. Laat dus al uw culinaire wensen aan ons over!
Keurslagers festival 2013Keurslagers festival 2013
De Goede SintDe Goede Sint dankt alle brave kindjes. Enkele sfeerfoto's.
Enkele Sfeerfoto’sIeder feest is zeker de moeite waard en heeft zijn eigen verhaal te vertellen. Kijk dus gerust in deze sfeerfoto’s mee hoe wij enkele feesten hebben helpen verzorgen.
enkele creatiesKlik hier voor extra foto's van enkele creaties.
De winkelDit is het hart van ons bedrijf, elke dag opnieuw proberen wij van onze toonbank weer een mooi visitekaartje te maken. Met alleen verse producten en lekkere specialiteiten.
TemperatuurregistratieDoor middel van de technologische vooruitgang kunnen wij op elk moment de temperaturen van de verschillende koelcellen controleren (10 stuks) Deze computertjes geven zelfs een alarm wanneer de gewenste temperatuur niet bereikt word.
De warme keukenn deze ruimte worden de producten die moeten gegaard worden behandeld. Dit lokaal is eveneens voorzien van een ruimtekoeling en een krachtige afzuiging. Hier word dus gestoomd,gekookt, gebakken, gegrild,……
De koude bereidingsruimteIn dit lokaal, met eveneens een ruimtekoeling word het vers uitgebeende vlees verwerkt. Hier word het gehakt gemaakt, boterhamworst, salami, paté's, worsten.
Het uitbenen - uitsnijdenIn de uitsnijderij word ons vlees ontbeend en verdeeld. Dit speciaal hiervoor geschikt lokaal is constant gekoeld, zodat de koude keten ononderbroken blijft.
De ontvangst van de goederenWij bij Keurslager Reyners zijn nog één van de weinige beenhouwers die hun vlees nog in hele stukken aankopen. Wij hebben dan ook een bijzondere machtiging van het Federaal Voedselagentschap bekomen om te mogen uitbenen, een beroep apart.

Berichten

Momenteel geen artikels. Kom zeker later eens terug!

NieuwsbriefGemengd gehakt

Américain préparé

Fooddesk kwaliteitslabel

FOODDESK allergenen

Feestfolder 2020

Feestfolder 2020 keurslager

Proficiat Joëlle & Eddy

De Keurslager Jan met De Vijzen